ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΝΟΗΜΑ!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως ο έκτος τόμος του περιοδικού ΝΟΗΜΑ (Ιούνιος 2019) έχει ήδη κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις ΕΟΕ BOOKS.

Τρόποι παραλαβής του περιοδικού είναι οι εξής:

1) Με παραγγελία από τις εκδόσεις EOE BOOKS, με τηλέφωνο 2313 251820 και 2313 251830 και ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-22:00. Επίσης από το site του Οργανισμού http://www.eoellas.org , πηγαίνοντας στην επιλογή books και πατώντας στο αντίστοιχο εικονίδιο τόμου που σας ενδιαφέρει.

2) Με επίσκεψη στα γραφεία του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων, Λ. Καλλιθέας 84 (Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης). Σε αυτή την περίπτωση και για την γνωριμία με τον Οργανισμό θα υπάρχει έκπτωση 20% στην τιμή του περιοδικού.

3) Με ετήσια συνδρομή (Ελλάδα και εξωτερικό) για να έρχεται στο σπίτι σας χωρίς καμία ταλαιπωρία (με έκπτωση 30% στην τιμή του περιοδικού.

4) Επίσης το περιοδικό μπορεί να βρεθεί σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο οπουδήποτε στην Ελλάδα. Αν το παραγγείλετε στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας, την επόμενη ημέρα θα βρίσκεται εκεί, χωρίς επιπλέον χρέωση πχ ταχυδρομικά έξοδα κτλ, γιατί σκέψη μας είναι η διευκόλυνση όλων.

5) Με αποστολή μηνύματος ενδιαφέροντος στο mail του περιοδικού noimaperiodiko@gmail.com.

6) Με αποστολή μηνύματος ενδιαφέροντος στην σελίδα του facebook Περιοδικό ΝΟΗΜΑ.

Για οποιαδήποτε απορία ή επιπλέον επικοινωνία είναι διαθέσιμο το τηλέφωνο 6977491298.

Σε όλες τις αποστολές τόμων, εκτός συνδρομών και εκτός Θεσσαλονίκης, υπάρχουν έξοδα αποστολής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *